Pe drumurile județene din Timiș au fost luate o serie de măsuri cu scopul scăderii numărului accidentelor grave și mortale.

Viziunea pentru Zero Accident Rutiere se bazează pe presupunerea că toate accidentele grave și mortale pot fi prevenite. Angajamentul pe care mi l-am luat la începutul mandatului de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș față de timișeni, că vom avea drumuri județene sigure, este unul cât se poate de serios din punctul meu de vedere”, a precizat Cristian Moș, vicepreședintele USR al CJ Timiș.

Așadar, cele mai recente măsuri de sporire a siguranței rutiere pe drumurile județene din Timiș care au fost luate sunt: DJ 595 Timișoara – Giroc: realizarea a patru sensuri giratorii provizorii și marcarea de noi treceri de pietoni, delimitarea părții carosabile prin montarea de stâlpi flexibili pentru separarea sensurilor de circulație; DJ 691 Timișoara – Dumbrăvița: reorganizarea primului sens giratoriu modificând accesul spre centrul comercial din zonă; DJ 592 Moșnița Nouă – Sacoșul Turcesc: s-a demarat procedura pentru realizarea a două sensuri giratorii permanente; DJ 591 Timișoara -Sânmihaiu Român: întregul tronson e verificat, iar neregulile din teren care vizează siguranța rutieră sunt corectate.

Ca de fiecare dată, apelez la voi și vă rog să sesizați Consiliul Județean Timiș oricând descoperiți nereguli pe DJ-uri”, a afirmat Cristian Moș.