Continuă circul la Piețe SA, una dintre societățile Primăriei Timișoara.

Consiliul de Administrație a decis să depună o plângere penală împotriva fostului director Liviu Cocean. demis recent. Asta pe motiv că liberalul ar fi furat o mașină a societății. Este vorba de un BMW care a fost cumpărat pe vremea când la conducerea Piețe SA se afla Ionuț Nasleu, scrie debanat.ro.

Automobilul are o valoare de 30.000 de euro. Consiliul de Administrație a depus plângerea la IPJ Timiș astăzi, iar ulterior un echipaj de poliție s-a deplasat la sediul Piețe SA pentru a face verificări.

Pe de altă parte, Liviu Cocean recunoaște că a luat mașina, dar pe motiv că nu și-ar fi primit drepturile salariale.

Măi băieți… iar mergeți la intimidare, încercând să puneți batista pe țambal și să abateți atenția de la alte ilegalități? De ce nu doriți să îmi acordați toate drepturile salariale conform contractului meu de mandat și preferați în schimb să încercați intimidarea mea cu plângeri penale? V-am notificat, prin avocat Bogdan Vonica, de acum 2 zile referitor la acest aspect și a intenției de a-mi exercita dreptul de retenție asupra autoturismului, în cazul în care nu îmi primesc toate drepturile salariale conform prevederilor legale”, a afirmat fostul șef de la Piețe SA.