Un avocat celebru din Timișoara a intrat în PSD. Este vorba de Cristian Clipa, anunțul fiind făcut de către Mihai Ritivoiu, președintele PSD Timișoara și prefect de Timiș, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Cristian Clipa este conferențiar, o personalitate a dreptului administrativ și un avocat cu mari realizări”, a spus Ritivoiu.

Pe de altă parte, avocatul a susținut că era normal să se înscrie în PSD, având în vedere faptul că este un om de stânga.

E ușor emoționant pentru mine, dar e un pas firesc cumva, este cunoscută împrejurarea că eu sunt un om de stânga, că am fost întotdeauna un om de stânga și am făcut acest pas gândindu-mă că Partidul Social Democrat este, din punct de vedere politic, platforma și locul instituționalizat unde m-aș putea regăsi cel mai bine. Vă mărturisesc, și aș vrea să nu se speculeze pe marginea acestui subiect, eu nu am așteptări de carieră de la PSD. Pur și simplu m-am alăturat unei echipe și sunt dispus să pun la dispoziția acestei echipe expertiza și experiența mea profesională. Domeniul meu de pricepere este dreptul administrativ și mă ocup, la Catedră, și ca avocat de acest domeniu de mai bine de 20 de ani. Urmează să vedem cum va evolua această relație, îmi place să cred că este o relație care se naște între doi parteneri maturi. Vom vedea ce va ieși din asta, în orice caz cred că pasul pe care l-am făcut și vă asigur că l-am cântărit foarte bine e unul corect”, a declarat Cristian Clipa.