PSD Timiș nu mai vrea să anunțe candidatul pentru fotoliul de primar al Timișoarei în ultimul moment, astfel că în interiorul partidului au început deja pregătirile.

La solicitarea lui Sorin Grindeanu, conducerea PSD Timiș are termen ca până la sfârșitul anului să prezinte o listă scurtă a candidaților care ar putea să intre în bătălia pentru Primăria Timișoara din anul 2024.

Întrebat dacă va fi candidatul PSD pentru această poziție, Mihai Ritivoiu, prefectul de Timiș și președintele PSD Timișoara, nu a dorit să ofere un răspuns concret.

Urmează ca până la sfârșitul anului să avem o listă scurtă. Mă gândesc că mă voi găsi pe vreo listă. Dacă-s prefect, mă gândesc că există vreo șansă mare să fiu luat în calcul în acest moment. Au loc niște măsurători. Dacă nu ies bine la măsurătorile în sondaje, înseamnă că n-o să mă regăsesc. Dar asta e ultima mea problemă în acest moment. Cu siguranță, în perioada următoare vor fi anunțate niște liste scurte de candidați, n-o să mai stăm până în ultima clipă”, a declarat Mihai Ritivoiu.