PSD Timiș vrea să ia măsuri urgente cu scopul de a mobiliza conducerea Consiliului Județean Timiș de a începe lucrările de lărgire la patru benzi a drumului care leagă Timișoara de autostrada A1, prin Dumbrăvița și Giarmata.

Astfel, începând de săptămâna viitoare, pesediștii din Timiș vor organiza proteste în fața sediului consiliului județean. Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, îl acuză pe Alin Nica de faptul că nu prea dă pe la muncă.

Nu pot să nu remarc faptul că la lărgirea de pe autostradă de la Giarmata la Timișoara, prin Dumbrăvița, nu se mișcă nimic și vreau să vă anunț că de săptămâna viitoare vom organiza proteste în fața Palatului Administrativ, în fața Consiliului Județean Timiș, care să-l trezească la realitate pe Alin Nica. Sunt proteste prin care vom cere, evident, demararea lucrărilor la acel șantier care stă de izbeliște de luni bune și, de asemenea, vom cere președintelui consiliului județean să vină la serviciu, să stea mai multe ore la birou, mai mult de o oră cât stă astăzi în consiliul județean, în zilele în care vine, să încerce să preia din atribuțiile date domnului Vasile, domnului Borsetă, celor doi vicepreședinți, să-și asume pentru încă doi ani, că atât mai are, conducerea acestei instituții extrem de importante și, în paralel cu asta, să deblocheze în regim de urgență șantierul de lărgire la patru benzi a drumului care leagă autostrada de Timișoara și care sufocă traficul, mai ales prin Dumbrăvița”, a afirmat Alfred Simonis, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

Pesediștii sunt deciși să organizeze proteste atât în fața sediului Consiliului Județean Timiș, cât și pe drumul spre autostradă, pe care lucrările au fost abandonate.