Județul Timiș are film oficial de prezentare. Acesta a fost realizat de către renumitul producător britanic Charlie Ottley și a costat aproximativ 25.000 de euro.

Charlie, ambasadorul turistic neoficial al României, împreună cu echipa sa au muncit pentru acest proiect aproape un an de zile și, credem noi, au reușit să surprindă esența, detaliile care fac acest județ special. Este doar unul dintre pașii pe care-i facem pentru a scoate la lumină frumusețea locurilor de care suntem înconjurați”, a explicat Alexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș.

În perioada imediat următoare, județul Timiș va fi parte din campania de promovare desfășurată de BBC. Aceasta însemnă trei clipuri video ce vor rula pe BBC Worls News de la mijlocul lunii noiembrie până la finalul lui decembrie.

Este probabil cea mai mare campanie de promovare de care a avut parte România, BBC având un reach de peste 400.000.000 de urmăritori și totodată una dintre cele mai fericite alegeri de a prezenta județul Timiș chiar înainte de a păși în 2023, anul în care Timișoara devine Capitală Europeană a Culturii”, a detaliat Alexandru Proteasa.