Un cetățean a luat decizia de a le bate obrazul politicienilor pentru faptul că în ciuda promisiunilor făcute, Timișoara nu are un stadion nou.

Aloo, unde este stadionul promis pentru Timișoara?!?!” Astăzi se împlinește un an de guvernare dezastruoasă PSD-PNL. A fost un an de promisiuni goale, fără rezultate, un an în care prețurile au explodat, mai ales pe partea de energie, un an în care coaliția de guvernare a părut mai degrabă preocupată de împărțirea de sinecuri, decât de guvernare. Mesajul din imagine este al unui cetățean al Timișoarei, sătul de promisiuni, trimis astăzi către liderii coaliției sărăciei PSD-PNL”, a transmis USR Timiș, care a făcut public mesajul timișoreanului revoltat.

În anul 2012 a fost lansată prima promisiune pentru un stadion nou în Timișoara. Din acel moment, în fiecare an ce a urmat, politicieni sau reprezentanți ai guvernului au transmis asigurări că stadionul se va face, dar nu s-a întâmplat nimic concret.

La aproape 11 ani distanță, am ajuns să ne punem întrebarea dacă situația în care ne aflăm este rea-voință sau incompetență. De luni întregi, proiectul stadionului stagnează în sertarele de la Ministerul Dezvoltării. Timișoara merită un stadion de standarde europene!”, a declarat Vlad Șendroiu, liderul de grup al consilierilor județeni USR Timiș.