Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, ţine capul de afiş al presei centrale şi locale de câteva zile, după ce o publicaţie din Tulcea a făcut o serie de dezvăluiri despre persoane din anturajul pesedistului care s-au abonat la contracte cu bani publici.

Ascensiunea fulminantă a lui Simonis este însoţită de o serie de speculaţii şi zvonuri care îl plasează pe şeful PSD Timiş în zona combinaţiilor diverse, de la angajări şi numiri controversate arondate acestuia până la atribuiri de lucrări în instituţii de stat.

Rămâne de văzut dacă lucrurile stau aşa sau tânărul Simonis este atacat strict din motive politice. Mai ales că cel mai probabil PSD Timiş va ataca funcţia de preşedinte al CJT în 2024 cu Alfred Simonis. Există o bună tradiţie în acest sens la PSD Timiş, foştii preşedinţi Ilie Sârbu, Titu Bojin şi Sorin Grindeanu candidând pentru cea mai importantă funcţie din judeţ.

Ar fi culmea ca Simonis să fugă de această sarcină onorantă, mai ales că e liderul de grup al PSD în Camera Deputaţilor.

Mai multe informţii:

  1. g4media.ro
  2. info-sud-est.ro
  3. opiniatimisoarei.ro

Preluare foto: pressalert.ro