Corneliu N. Vaida, purtătorul de cuvânt ad-hoc al Revoluţiei din ’89, i-a transmis, printr-o postare pe Facebook, un mesaj senatorului de Timiş, Alina Gorghiu, ca răspuns la declaraţia şocantă făcută de aceasta miercuri pentru revoluţionarii din Decembrie 1989 de la Timişoara (g4media.ro).

”Doamnă Alina Gorghiu,

Voi încerca să fiu politicos în următoarele rânduri, cu toate ca nu ați merita, pentru că declarația asta deunăzi a dumneavoastră demonstrează încă o dată că desconsiderați profund atât Revoluția din Decembrie 1989, cât și pe cei care au înfăptuit-o – morți sau încă vii!

Nesimțirea demonstrată prin cele declarate, nu poate fi justificată nici măcar de faptul ca sunteți blondă, ci poate se datorează lipsei de caracter și de empatie – tipice unui politician veros – pe care ați demonstrat-o în repetate rânduri.

Cuvintele dumneavoastră, nu pot fi numite nici măcar o gafă regretabilă, ci sunt dovada de netăgăduit a caracterului murdar și duplicitar din dotare.

Cei ca dumneavoastră contribuie din plin la îngroparea unui partid care demonstrează din ce în ce mai puțin ca este continuatorul partidului Brătienilor!

Va doresc sărbători la fel de vesele ca acelora care au fost și încă mai sunt traumatizați de Revolutia din 1989!

Fără nici un fel de stima,

Corneliu N. Vaida
… un traumatizat din ’89

Nota bene: Aș dori sa aflu părerea parlamentarilor și fruntașilor liberali de Timiș despre declarația colegei lor de partid!” afirmă Corneliu N. Vaida.

Preluare foto: antena3.ro