Se poate și fără blocaje cu anii! Dominic Fritz anunță că lucrările la noua clădire a Clinicii de Balneologie a Spitalului Municipal Timișoara, începute în urmă cu un an, au fost finalizate.

Anul trecut turnam fundația, anul acesta închidem șantierul. În 12 luni noua clădire de la clinica de Balneologie a fost ridicată de la zero, iar vechiul corp este și el în curs de renovare. Timișorenii vor avea acces, din nou, la tratamente într-o clădire complet reabilitată, cu facilități noi și moderne și dotată corespunzător. Îmbogățim oferta terapeutică, de recuperare pentru pacienţii cu deficienţe musculare, hipotrofii şi mobilităţii articulare limitate, reintegrarea mai rapidă a pacienţilor.Viitorul complex va deservi întreaga regiune”, a afirmat Dominic Fritz.

Primăria Timișoara are în plan să realizeze o clinică modernă de balneologie, racordată la rețeaua de alimentare cu apă termală și care să ofere tratamente de recuperare medicală de calitate. Investiția, care se ridică la aproximativ 25 milioane lei, este finanțată cu bani europeni.