Operațiunea „ghilotina” a revenit la Timișoara. Dominic Fritz a decis să preia modelul lui Nicolae Robu, astfel că noaptea trecută, reprezentanți ai primăriei au trecut la tăierea cablurilor aeriene din zona Circumvalațiunii. Asta după ce operatorii nu au dorit să le mute în subteran.

După ani de somații, gata cu haosul. Operatorii de rețele au tot promis că vor elibera stâlpii de cabluri și le vor trece în subteran. Nu s-a întâmplat nimic. Așa că, azi noapte echipele Municipalității au început tăierea cablurilor aeriene. Pe toate străzile pe care tăiem există canale subterane. Nu au nicio scuză în fața clienților lor. Peste 10 km de cabluri dați jos din zona Circumvalațiunii, noaptea trecută. Pe unii stâlpi sunt și 23 de cabluri. Pentru 3-4 companii. Operatorii ne spun că nici nu mai știu care cabluri mai sunt funcționale și care nu. Unele cabluri sunt acolo de când e internet în Timișoara”, a afirmat Dominic Fritz.

Potrivit primarului Timișoarei, operațiunea „ghilotina” va continua și în zonele Sever Bocu și Aradului, în perioada următoare.