Cătălina Jahn, directorul adjunct al Piețe SA, o societate a Primăriei Timișoara, a anunțat joi că și-a dat demisia din funcție. Cătălina Jahn dă vina pe presă că a ajuns în această situație.

Am decis să fac o schimbare. Sunt mulțumită că în scurta perioadă petrecută la Piețe am reușit să mișc câteva lucruri. În primul rând să deschid ușa societății către parteneri din societatea civilă care lucrează pentru comunitatea locală. Fie pentru a reduce risipa alimentară, fie pentru a pune în valoare Piața Traian. Și Piața pe roți din Traian, și redirecționarea de legume și fructe din Piața de Gros către cei care au nevoie sunt proiecte la care am pus mult suflet și îmi doresc ca ele să nu se oprească. (…) E timpul să ies din jocul perfid al scandalurilor artificial create în jurul meu cu scopul de a distrage atenția timișorenilor de la adevăratele probleme de la Piețe. Fac acest pas cu convingerea că în Timișoara de mâine, calitatea serviciilor pentru clienții și producătorii din piețe va fi la nivel european”, a precizat Cătălina Jahn, într-o postare pe Facebook.

Vă amintim faptul că Poliția Timiș a deschis o anchetă în care face cercetări cu privire la modul în care a fost organizat concursul privind angajarea Cătălinei Jahn, membru USR, în poziția de director adjunct la Piețe SA.