Proiectul noii săli polivalente din Timișoara nu mai avansează de la faza întocmirii documentației. Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, anunță că mai este nevoie de un aviz pentru a se trece la realizarea studiului de fezabilitate.

De la Compania Națională de Investiții am fost anunțat că am fost incluși pe ordinea de zi a ședinței de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru discutarea avizului Comisiei Tehnico-Economice a studiului de prefezabilitate. De la CNI există deja acest aviz. Este un alt pas făcut pentru construcția acestei săli polivalente de 16.000 de locuri ce va fi situată pe Aleea F.C. Ripensia nr. 35-37, Timișoara. După obținerea avizului, se va trece la realizarea studiului de fezabilitate. Într-un an am reușit deblocarea acestui proiect și realizarea unor noi pași. Etapele sunt greoaie, dar trebuie respectate reglementările legale”, a afirmat Cosmin Tabără.

Sala Polivalentă a Timișoarei va fi realizată cu bani de la Guvern, prin Compania Națională de Investiții, iar valoarea estimată a proiectului se ridică la aproape 140 milioane euro.