IKEA se pregătește să deschidă în acest an magazinul din Timișoara. În aceste condiții, cel mai mare retailer mondial de mobilă pentru casă a lansat programul de recrutare în masă.

În total, IKEA vrea să angajeze peste 250 de persoane pentru magazinul din județul Timiș. Există mai multe roluri disponibile în departamentele operaționale, precum vânzări, logistică, relații cu clienții sau restaurant.

Suntem foarte entuziasmați de perspectiva întâmpinării noilor colegi, care vor avea nenumărate oportunități în cadrul unei companii globale. Ne-am luat angajamentul să ne ridicăm la nivelul așteptărilor colegilor noștri și, acolo unde se poate, chiar să depășim aceste așteptări. Tocmai de aceea, oferim o gamă largă de beneficii profesionale și un mediu de lucru care are în centrul său bunăstarea angajaților, asigurându-ne în același timp că rămânem fideli misiunii noastre de a ajuta cât mai mulți oameni să își împlinească visele legate de amenajarea locuinței”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager IKEA Timișoara, potrivit Capital.

Până acum, compania a mai recrutat aproximativ 50 de persoane.

IKEA își propune să deschidă magazinul din Timișoara în vara acestui an. Ikea Timișoara va fi al treilea magazin al suedezilor în România și primul din afara Capitalei.