Au avansat lucrările de modernizare a Căii Stan Vidrighin. Dominic Fritz anunță că reabilitarea acestui bulevard a ajuns la jumătate în mai puțin de un an. În cadrul acestui proiect se reamenajează linia dublă de tramvai, două benzi de carosabil pe sens, pistele de bicicletă, trotuarele, precum și infrastructura subterană.

Jumătate din lucrările de pe Stan Vidrighin sunt gata. E unul dintre proiectele majore de infrastructură ale Timișoarei, care va schimba definitiv întreaga zonă și va oferi variante sigure și confortabile de deplasare celor care locuiesc în zonă sau vin la serviciu aici, fie că aleg tramvaiul, mașina sau bicicleta. Lucrările au avansat într-un ritm bun, având în vedere faptul că acest proiect de reabilitare a bulevardului este corelat cu lucrările de modernizare a rețelei de apă, pe care o face Aquatim. Am reușit să ne corelăm foarte bine și, de aceea, șantierul nu a avut blocaje. În ceea ce privește linia de tramvai, ne apropiem de finalizarea lucrării”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Proiectul este finanțat din bugetul local al Primăriei Timișoara și are o valoare de 83 milioane lei, cu TVA inclus. Termenul de finalizare al lucrărilor este în toamna anului viitor.