Spitalul Județean Timișoara va beneficia de o serie de modernizări, în perioada următoare. Deputatul Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, anunță că a fost pregătit un proiect care va schimba fața unității medicale. Acest proiect a fost prezentat și ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, în timpul vizitei realizată săptămâna trecută la Timișoara.

Un spital trebuie să îndeplinească toate condițiile pentru un act medical de calitate, iar acest lucru se întâmplă când întreaga unitate funcționează la anumite standarde. Tocmai din acest motiv, săptămâna trecută, în prezența ministrului Sănătății Alexandru Rafila, managerul Spitalului Județean din Timișoara, Dorel Săndesc, a prezentat un proiect de modernizare a instituției pe care o conduce. „Spitalul nostru” am numit noi la modul generic ceea ce ne-am dori să se întâmple: o zonă modernă de primire și triere a pacienților, facilități pentru aparținători, spații comerciale, locuri de servit masa și așa mai departe”, a declarat Alfred Simonis.

Liderul PSD Timiș a mai precizat că în timpul discuțiilor cu ministrul Alexandru Rafila, cu secretarul de stat Alexandru Rogobete și cu managerul Dorel Săndesc s-a ajuns la un numitor comun în vederea finanțării acestui proiect care ar urma să fie materializat în scurt timp.