Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei și președintele PNL Timișoara, a dorit să facă mai multe precizări cu privire la diferite zvonuri cum că ar exista o înțelegere între PNL și USR pentru campania electorală din anul 2024.

Circulă informația, preluată de o parte a presei locale, că există o înțelegere între PNL Timișoara și USR, respectiv Dominic Fritz, în privința viitoarei campanii electorale. Este un lucru fals, aruncat pe piață de anumite persoane care au foarte mult timp liber în viața de zi cu zi. Și asta, poate, atunci, când nu sunt chemate prin alte locuri etajate să-și explice acțiunile din trecut. Nu! Nu există nici un fel de înțelegere, nici măcar o învoială verbală între PNL Timișoara și Dominic Fritz sau USR în ceea ce privește campania din 2024! PNL va merge pe un drum al său, cu un candidat propriu, care va câștiga alegerile la Timișoara, după care va reașeza administrația pe temei real și pe un drum corect, drept, în slujba și în folosul timișorenilor! Nu este momentul de a face înțelegeri ori învoieli în momentul de față cu niciun partid politic ca o strategie pentru alegerile locale, deoarece PNL Timișoara este concentrat acum pe proiectele vitale pentru municipiu”, a declarat Cosmin Tabără.

Președintele PNL Timișoara este ferm convins că partidul pe care-l reprezintă va câștiga Primăria Timișoara în anul 2024.

Partidul Național Liberal Timișoara nu face alianțe doar pentru a fi agrafa din piept a cuiva! Este un partid care va câștiga Timișoara în folosul timișorenilor, va da primarul Timișoarei și orice alianță, dacă se va face, va fi doar în jurul PNL! Membrii PNL Timișoara au personalitate și nimeni nu le poate impune voința altcuiva”, a precizat Cosmin Tabără.