Nu ne referim acum la romanul omonim, ci la declaraţiile recente ale liderului PSD, Marcel Ciolacu.

Viitorul prim-ministru al României a avut o ieşire publică chiar de 1 Mai la Antena 3, unde a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa partenerilor de coaliţie. Ciolacu nu s-a referit la prezent, ci la perioada în care PNL conducea guverul. „PNL a fost la guvernare; au aprobat 1 miliard de euro pe vaccinuri, s-a furat ca în codru la Unifarm, când noi toţi făceam Skype, nimeni nu ieşea din casă, ei furau de rupeau. Nu pot acum să nu le spun asta”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a trimis-o la plimbare şi pe Alina Gorghiu, care tot vorbeşte despre comasarea alegerilor: „Eu nu cred că se pot comasa alegerile. În primul rând alegerile europarlamentare au loc mai devreme, iar alegerile locale nu pot fi comasate cu alegerile generale. Să comaseze Gorghiu dacă zice că se poate. Eu consider că e corect să gândim ce e mai bine pentru democraţie”, a punctat preşedintele PSD.


În alt context, Marcel Ciolacu a dat de înţeles că ministrul timişorean al Transporturilor, Sorin Grindeanu, va rămâne în funcţie, având în vedere rezultatele bune pe care le are şi dinamica acestui minister important. Grindeanu este unul dintre cei mai importanţi miniştri, consideră Ciolacu.

Mai multe detalii AICI

Preluare foto: digi24.ro