IKEA a anunțat în mod oficial când va fi deschis magazinul din Timișoara. Așadar, unitatea va fi inaugurată la data de 8 iunie.

Investiția în noul magazin se ridică la peste 60 de milioane de euro. Unitatea este situată în Dumbrăvița și va fi cel de-al treilea magazin IKEA din România și primul din zona de vest a țării. Unitatea are o suprafață de 26.000 de metri pătrați și va oferi o gamă largă de 8.300 de produse de amenajare a locuinței, cu design, funcționalitate și calitate deosebite, la prețuri accesibile.

Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul magazinul IKEA Timișoara este pregătit pentru a întâmpina primii clienți pe 8 iunie. Este un moment deosebit de important pentru noi. Noul magazin aduce investiții de peste 60 de milioane de euro pe piața locală și reflectă dorința noastră de a le oferi locuitorilor din partea de vest a țării un magazin de înaltă calitate și o experiență IKEA completă. Ne propunem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a duce o viață mai bună, mai plăcută și mai sustenabilă acasă, într-un mod cât mai accesibil”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara.

În magazinul IKEA din Timișoara vor lucra aproximativ 300 de persoane.