Alin Nica mai vrea un mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș. Liberalul a anunțat vineri că intenționează să candideze pentru un nou mandat. Asta după ce ar fi primit de la Agenția Națională de Integritate un raport din care reiese că nu este incompatibil.

”Într-adevăr, am primit raportul de evaluare al Agenției Naționale de Integritate în care mi se spune negru pe alb că nu sunt nici în conflict de interese. Oricum, în incompatibilitate nu s-a pus în discuție să fiu. (…) Intenționez să candidez pentru un nou mandat și să termin ceea ce am început în 2020. Nu am fost declarat incompatibil sau în conflict de interese de către ANI”, a declarat Alin Nica, potrivit Opinia Timișoarei.

La aflarea veștii, Călin Dobra, fostul președinte al CJ Timiș, a reacționat, susținând că Nica nu a făcut altceva decât să defileze cu proiectele pe care el le-a început.

Alin Nica, președintele CJ Timiș, a anunțat mândru că mai vrea patru ani în fruntea județului. Spune că e hotărât să guverneze tot după metoda copy/paste, mai exact defilează cu proiectele pe care eu i le-am lăsat pregătite la Consiliul Județean. Trebuie să recunosc: mă simt onorat că promovează ceea ce eu am lăsat în urma mandatului de președinte, dar mă deranjează că nu a făcut nimic pentru timișeni și județul Timiș, în ultimii 3 ani. Să-ți anunți o nouă candidatură și să o motivezi, în totalitate, cu proiecte începute de administrația pe care am condus-o este inadmisibil! (…) Felicitări, domnule președinte, pentru candidatura anunțată! „Schimbarea în bine” pe care o fluturați în aparițiile publice poate că vine, în sfârșit, dar nu cu un nou mandat în buzunarul dumneavoastră”, a afirmat Călin Dobra.