Oamenii legii au reușit să destructureze, joi dimineața, două grupări specializate în proxenetism și efectuarea fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Mai precis, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara au realizat 13 percheziții domiciliare la 14 imobile din județele Timiș și Arad, pentru destructurarea a două grupuri infracționale organizate.

Se pare că două saloane de masaj erotic erau folosite drept paravan pentru practicarea prostituției. Mai mult, clienții erau drogați.

În fapt, s-a stabilit că, în perioada iunie 2021- mai 2023, 14 persoane fizice și juridice, sub paravanul a patru societăți comerciale au constituit două grupuri infracțional organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism, prin înlesnirea prostituției și tragerea de foloase materiale, ca urmare a practicării prostituției de către 11 femei, în cadrul a două saloane de masaj erotic, unde erau distribuite substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive persoanelor care întrețineau acte sexuale cu fetele din cele două saloane”, a informat Poliția Română.

În total, au fost puse în executare 21 de mandate de aducere.