Timișoara va avea, în viitorul apropiat, o nouă bază sportivă. Aceasta va fi construită în locul celei aflată în paragină de pe str. Mircea cel Bătrân.

Viitoarea bază sportivă, situată în strada Mircea cel Bătrân, are proiectanți și constructori, în urma depunerii de oferte. Există patru oferte depuse!! După desemnarea societății câștigătoare, vom trece la realizarea proiectului tehnic, apoi la execuție”, a afirmat Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei.

Baza sportivă va avea teren de fotbal, patru culoare de alergare, teren de baschet și teren cu aparate pentru mișcare, la care se adaugă tribuna de 500 locuri, vestiare și spații tehnice, precum și parcări.

Aceasta va conține noua bază sportivă care va înlocui vechea arenă aflată în stadiu deplorabil. Este al treilea proiect major concretizat cu oferte după stadionul de tip Lego si reparații la Sala Constantin Jude. Tot la capitolul infrastructura sportivă, includ realizarea DALI-urilor care sunt în lucru, la Complex Sportiv Dacia și Arena de Rugby”, a declarat Cosmin Tabără.