În continuare este o slabă mobilizare pe șantierul viitoarei descărcări de pe autostrada A1, de la Sânandrei. Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a declarat, vineri, la Timișoara, că firma care realizează lucrările are la dispoziție o lună pentru a se mobiliza. În caz contrar, contractul va fi reziliat.

Mai există o perioadă de aproximativ o lună pentru a vedea progres pe descărcarea de pe A1, de la Sânandrei. Compania și-a descentralizat în ultima perioadă foarte multe lucrări, a făcut contracte cu alte companii pe care au venit să le declare la DRDP, la CNAIR. Vreau să văd dacă în următoarea lună există progres vizibil și toate aceste noi contracte sau subcontractori declarați vor face treabă. Dacă nu, vom intra pe scenariul pe care l-am avut pentru centura sudică Timișoara”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Traseul drumului de legătură începe cu circa 300 metri înaintea intersecției existente dintre drumurile DJ 692 şi E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier și se dezvoltă pe direcția nord-est spre Autostrada A1. Noul drum va avea două poduri, șase pasaje și trei noduri rutiere.