Alin Nica, liderul PNL Timiș, anunță că Nicolae Robu va fi din nou primarul Timișoarei. Asta după ce liberalii au comandat trei sondaje, iar Robu a ieșit pe primul loc în toate.

Categoric, PNL Timiș are prima șansă în ochii electoratului, în sondajele de opinie. Am făcut trei sondaje, iar lucrurile sunt constante. Mai este un an, într-un an se pot întâmpla multe. Se poate da Dominic Fritz peste cap și din Cenușăreasa administrației românești să devină un expert în management administrativ. (…) În cele trei sondaje, domnul Robu a fost pe primul loc, fără excepție. Vom mai face sondaje, pentru că decizia finală pentru stabilirea candidatului se va lua undeva la începutul anului viitor. Există șanse ca cineva din PNL să crească, dar este egală cu șansa ca Dominic Fritz să se transforme într-un guru al administrației publice”, a declarat, marți, liderul PNL Timiș.

De asemenea, Alin Nica a precizat că PNL va câștiga nu doar Primăria Timișoara anul viitor, ci și Consiliul Județean Timiș, precum și majoritatea primăriilor din județ. Nica a adăugat că mai vrea un mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș.