Acuzații de abuz în serviciu și fals intelectual într-o comună din județul Timiș. Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din Timiș au realizat, joi, percheziții la Primăria Ohaba Lungă și în alte șase locații. Asta după ce oamenii legii au descoperit că pe raza acestei comune s-ar fi realizat asfaltări doar în acte.

Azi, 14 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J Timiș sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară și 7 mandate de percheziție auto la sediul unității administrativ-teritoriale din Ohaba Lungă, la sediile a patru societăți comerciale din Timișoara, Lugoj și Sânandrei, precum și la domiciliul unui bărbat în vârstă de 40 de ani din Lugoj”, a informat IPJ Timiș.

Concret, o firmă a contractat lucrări de asfaltare a drumurilor comunale și le-a decontat în baza unor documente cu conținut ireal. Astfel, bugetul comunei Ohaba Lungă a fost prejudiciat cu 270.000 de lei.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au ridicat 15 hard disk-uri, laptopuri, computere, dar și mai multe documente contabile.