Noul constructor s-a mobilizat, astfel că lucrează de zor pe șantierul centurii de sud a Timișoarei. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează că, săptămâna viitoare, începe montarea grinzilor la pasajul peste calea ferată din zona localității Chișoda.

Potrivit reprezentanților instituției, în total, la acest pasaj sunt 48 de grinzi, 12 sunt montate anterior și urmează amplasarea a șase grinzi de 31,5 metri și 30 de grinzi de 26,5 metri fiecare.

Echipele antreprenorului sunt prezente în mai multe puncte ale șantierului, pe raza localităților aflate pe traseul centurii: în zona str. Morand, Timișoara (km 0 al centurii), spre DN 59 Timișoara – Moravița, în zona localităților Chișoda și Giroc, zona Urseni, la intersecția cu drumul județean Timișoara – Moșnița Nouă, precum și în zona Ghiroda”, a transmis DRDP Timișoara.

De asemenea, în ultima perioadă au fost realizate umpluturi cu balast, stabilizări ale terenului, foraje pentru pilonii viitorului pasaj din zona Moșnița Nouă, precum și aprovizionări cu balast.