USR Timiș este convins că Dominic Fritz va câștiga din nou Primăria Timișoara. La această concluzie s-a ajuns în acest weekend, când 100 de membri USR Timiș au participat la Academia Politică.

În cadrul evenimentului au avut loc dezbateri și ateliere concentrate pe profesionalizarea membrilor în administrație și politică.

Punctul culminant al Academiei a fost dialogul dintre primarul Timișoarei Dominic Fritz, președintele USR Timiș, și rectorul Universității Politehnice din Timișoara, Florin Drăgan. Tema: „Cine salvează România, politicienii sau tehnocrații?” Răspunsul a fost unanim: doar împreună, politicienii și tehnocrații, putem construi o România mai bună. După trei zile de instruire intensivă, concluzia este clară: USR și Dominic Fritz sunt pregătiți să câștige din nou Timișoara. Nu pentru ei, ci pentru o Timișoara modernă, inovatoare, în linie cu aspirațiile locuitorilor săi”, a transmis USR Timiș.

Academia Politică a USR Timiș este la a treia ediție și a fost realizată împreună cu Fundația Friedrich Naumann pentru Libertare.