Alin Nica este foc și pară de supărat pe Dominic Fritz. Șeful Consiliului Județean Timiș acuză Primăria Timișoara de faptul că nu vrea să scoată stâlpii de troleibuz din Dumbrăvița. Vă reamintim că este nevoie de această procedură pentru ca drumul din Timișoara spre autostrada A1, prin Dumbrăvița, să poată fi lărgit la patru benzi.

Țeapă de la Fritz pentru Dumbrăvița! Am vrut să am încredere în Dominic Fritz atunci când a trimis echipa Primăriei Timișoara să predea stâlpii STPT ca să putem lucra pe DJ691, tronsonul Dumbrăvița. Mi-a fost greu să cred Dominic Fritz își depășește orgoliul de politician și acceptă lucrarea Consiliului Județean Timiș pe „teritoriul USR” al primarului Bugarin, dar m-am gândit că totuși îi pasă de comunitate, de oamenii care pierd zeci de minute în traficul infernal din Dumbrăvița. Din păcate, în schimbul încrederii, partenerul nostru de proiect, Primăria Timișoara, ne oferă o țeapă. Nouă, constructorului Strabag, ADR-ului, cetățenilor care circulă pe DJ691. Deși oficial, de frica presei, Primăria a semnat predarea stâlpilor, în realitate, refuză, de aproape o lună de zile, să îi scoată de sub tensiune. Adică, practic, obstrucționează lucrările de pe șantier”, a declarat Alin Nica.

Șeful CJ Timiș a mai precizat că în această seară ar fi trebuit întrerupt curentul, dar s-a amânat din nou.

Dacă, în cel mai scurt timp, primarul Fritz și echipa Primăriei Timișoara nu încetează acest joc sinistru și rău intenționat al amânărilor, Consiliul Județean Timiș va face uz de toate căile legale, să recupereze, de la Primăria Timișoara, prejudiciul creat și finanțarea europeană care se va pierde”, a semnalat Alin Nica.