USR Timișoara a aruncat cuvinte grele la adresa fostului primar Robu. Asta după ce candidatura lui Nicolae Robu a fost aprobată cu vot unanim în forurile de conducere Biroul Politic Județean al PNL Timiș și Biroul Politic Local al PNL Timișoara.

Trebuie să conștientizăm că avem de luptat nu cu personajul nul Dominic Samuel Fritz, ci cu un puternic grup de interese (geo)politico-economice germano-austro-român ce se află în spatele lui, el fiind un simplu mercenar, cu școală de așa ceva, însă”, a afirmat Nicolae Robu.

USR a criticat în termeni duri decizia PNL, susținând că Dominic Fritz a „decuplat” mafiile de la banii publici, iar liberalii vor să le readucă în primărie, prin Nicolae Robu.

„Aceasta este oferta PNL pentru Timișoara: readucerea la putere, în Primăria Timișoara, a clanurilor și a mafiilor, prin Nicolae Robu. Cu Nicolae Robu, Timișoara nu era respectată, așa cum merită, pentru că acest fost primar, concediat de timișoreni, și-a transformat mandatul în circ. Dar în spatele concertelor la chitară și golurilor marcate, clanurile, interlopii și băieții deștepți, își făceau de cap. Îi reamintesc domnului Alin Nica de propria lui declarație referitoare la Nicolae Robu: „Noi nu construim un partid de interlopi, așă că Nicolae Robu îi poate recupera în proiectul său de a deveni primar”. Ce înseamnă azi această declarație, dle Nica? Construiți partidul de interlopi, împreună cu dl Robu? Administrația USR a Timișoarei a început să decupleze interlopii, clanurile și mafiile de la resursele publice, din prima zi de mandat. De aceea am fost ținta atacurilor, în toți acești ani. Și vom fi, în continuare, acum că am început și recuperarea patrimoniului înstrăinat ilegal. Toate aceste mafii se reunesc acum în jurul dlui Robu. PNL și Nicolae Robu pot să aibă în spate banii tuturor mafiilor, alegerile se câștigă cu încrederea oamenilor. Și le vom câștiga, cum le-am câștigat și în 2020, pentru că am făcut treabă și arătăm că avem o viziune pentru Timișoara„, a declarat Paula Romocean, președintele USR Timișoara și liderul consilierilor locali USR.