PNL Timiș a decis să sară în apărarea lui Nicolae Robu, care a fost acuzat de USR că ar fi realizat un video fals cu Dominic Fritz.

Delirul propagandei USR-iste ajunge pe noi culmi. Într-un nou comunicat delirant al USR se vorbește de busolă morală și despre Rusia și China. USR-iștii ne cer și să ne delimităm de candidatul nostru la Primăria Timișoara, Nicolae Robu, deoarece acesta ar fi atentat la imaginea primarului Timișoarei folosind un soft. Din păcate, cei de la USR ne arată încă o dată că roi sunt extrem de neștiutori și incompetenți ori sunt plini de rea intenție. Softul despre care vorbesc distinșii USR-iști este doar în mintea lor plină de conspirații și mafii. Acești oameni luptă zi de zi cu inamici imaginari, dar inamicul este doar propaganda de slabă calitate cu care USR-iștii încearcă să mai convingă pe cineva să îi voteze după trei ani de eșecuri și dezamăgiri”, a transmis PNL Timiș.

Liberalii susțin că, de fapt, în videoclip se aude vocea lui Nicolae Robu, și nu a lui Dominic Fritz.

Așadar, problema USR-iștilor este un cadru insert pe care domnul Nicolae Robu l-a folosit într-un videoclip în care demască minciunile sfruntate lansate în spațiul public după modelul propagandei de tip Goebbels. Este evident pentru orice om cu minim discernământ că vocea de pe acel insert este a domnului Nicolae Robu, fără trucaje și fără intenții ascunse. Introducerea unui cadru cu personajul despre care se vorbește la începutul unui videoclip oferă un detaliu esențial pentru înțelegerea scenei care se derulează. Asta spune teoria montajului de imagine și domnul Robu nu a făcut decât să arate că este un adevărat profesionist, așa cum îl știu timișorenii de mulți ani”, a informat PNL Timiș.

În final, liberalii au transmis că nu au niciun motiv să se delimiteze de Nicolae Robu.