Alin Nica vine cu noi promisiuni pentru șoferi. Președintele Consiliului Județean Timiș anunță că până la mijlocul lunii decembrie, se va putea circula pe patru benzi pe drumul care leagă Timișoara de autostrada A1, prin Giarmata.

La Consiliul Județean Timiș ne ținem de promisiuni! DJ691, drum județean foarte important atât pentru Timișoara cât și pentru localitățile riverane, este lărgit la 4 benzi, la primul strat de asfalt. Până în 15 decembrie, poate chiar mai repede dacă vremea ne permite, vom da drumul circulației la 4 benzi între Timișoara și autostrada A1, în condiții de șantier doar acolo unde va fi cazul. Avansăm intens pe toate laturile, la intersecții și borduri, precum și la semnalizarea rutieră, acolo unde lucrările sunt finalizate”, a declarat Alin Nica.

De asemenea, șeful CJ Timiș spune că au avansat lucrările și la calea ferată, unde muncitorii intervin de zor.

La calea ferată se lucrează zi-lumină, iar până la finalul săptămânii se va circula normal pe partea finalizată, tronsonul doi fiind marcat și funcțional. Oamenii deja văd beneficiile unei astfel de lucrări, realizată în timp record. Acest lucru arată că, dacă ai determinare din partea administrației să rezolvi problemele cetățenilor, poți reuși fără complicații”, a explicat Alin Nica.