PNL Timiș a decis să-i bată obrazul lui Dominic Fritz. Asta după ce edilul-șef a anunțat că societatea care administrează ștrandul termal va fi evacuată, în urma unei decizii finale a instanței. Liberalii susțin că, de fapt, Robu a inițiat procedurile.

PNL Timiș solicită primarului Dominic Fritz să arate că respectă unul dintre principiile pe care și-a construit imaginea și campania electorală, acela al transparenței, și să prezinte public, în cronologia lor, procesele pentru recuperarea patrimoniului, cu indicarea datei inițierii lor și a sentințelor conexe, cu datele pronunțării lor, atât din perioada administrației liberale Robu, cât și din cea a administrației Fritz. Solicitarea vine după anunțarea cu mare fast a unui nou caz în care administrația Fritz nu a avut niciun merit: procesul pentru Ștrandul ZHH/fostul Termal. La fel cum își arogă merite pentru proiectele administrației liberale, artificiile de imagine se aplică încă o dată în ceea ce privește dobândirea patrimoniului orașului. Este momentul ca timișorenii și întreaga țară să afle adevărul. Administrația Robu a dus, de fapt, luptele și pentru C.D. Loga 52 și pentru Ștrandul Termal, ca și pentru absolut toate celelalte elemente de patrimoniu, obținând sentințele favorabile interesului public, numai că acestea au fost contestate de părțile adverse la Înalta Curte de Casație și Justiție, astfel ele neputând fi puse în practică”, a transmis PNL Timiș.

În final, liberalii au transmis că meritul lui Fritz în acest proces ar fi zero.

Decizia finală a venit abia acum, cu Fritz primar, dar meritul său este, ca de obicei… zero. În fapt, toate elementele de patrimoniu recuperate și cu care se laudă Fritz au la bază luptele duse de administrația liberală și timișorenii trebuie să știe asta”, a arătat PNL Timiș.