Inconstestabil, campania electorală pentru alegerile locale în Timiş va fi una plină de surprize, în ciuda blaturilor la vedere între toate partidele parlamentare tradiţionale.

Astăzi, editorul publicaţiei Vocea Timişului, Radu Constantin, a anunţat că va candida pentru postul de primar la Girocului.

” Sunt Radu Constantin, jurnalist la Vocea Timișului. Pe scurt, doresc să vă anunț că am decis să candidez la funcția de primar și consilier local al comunei #Giroc, în calitate de INDEPENDENT. Motivele sunt mai multe. În primul rând, ultimul lucru pe care-l doresc în viața asta, e să fiu asociat cu vreun partid politic sau să ridic mânuța, la comandă. Nu am fost, nu sunt și nici nu voi fi păpușa cuiva! Și, da, am mai auzit varianta că independenții sunt ca albinele – înțeapă o dată și mor! Vă garantez că eu sunt excepția!

Consider că orice candidatură la alegerile locale e un plus pentru comunitate! Vreau doar să vă asigur că, în mod cert, intrarea mea în competiția electorală nu e o cursă de orgoliu, ci una care are la bază respect și considerație pentru oameni. E clar ca fără ajutorul girocenilor, azi, nici eu și nici colegii mei de la Vocea Timișului, nu am fi aici, în această postură. Nu o dată, în tot acest timp, am primit ajutor necondiționat din partea comunității și, acum, consider că trebuie să întorc serviciile. Și asta mă face mai puternic! În primul rând pentru că, în spatele meu. vă am pe voi, girocenii și chișozenii! Nu în ultimul rând pentru că sunt un om liber, fără stăpân! Până la urmă, despre asta e vorba și în aceste alegeri locale de la Giroc – despre LIBERTATE! Despre ELIBERARE!”, a declarat Radu Constantin într-o postare pe profilul personal de Facebook. LINK

Echipa de investigaţii de la Vocea Timişului a realizat zeci de anchete de răsunet despre corupţia imobiliară din paradisul de tip sud american din Giroc.

Va urma o bătălie interesant acolo!