Fostul preşedinte al CJT, Titu Bojin, a anunţat astăzi printr-o postare pe pagina oficială de Facebook (link) că şi-a depus candidatura pentru Consiliul Judeţean Timiş din partea Partidului Umanist Social Liberal.

„Dragi alegători,

Cu bucurie și determinare, vă anunț că am decis să-mi lansez candidatura pentru funcţia de consilier judeţean Timiş. Este o oportunitate pe care doresc să o valorific, o nouă şansă de a mă dedica judeţului nostru, aşa cum am făcut mereu.

Le garantez alegătorilor mei că mă voi remarca prin contribuții semnificative, comparabile celor din mandatul meu de Preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş 2012-2016.

Prin experiența mea și realizările anterioare, am demonstrat abilitățile necesare pentru a servi cu integritate și devotament poziţia pentru care am ales să candidez astăzi.

Îmi propun să le ofer CURAJ timişenilor prin prezenţa mea în cea mai importantă instituţie a judeţului, unde vor avea un prieten şi un aliat, pe mine, Titu Bojin.

Aștept cu mare plăcere să mă implic în dialogul cu voi, să ascult și să muncesc împreună şi pentru comunitate, pentru un viitor stabil.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru sprijinul vostru!”

(4) Titu Bojin – Dragi alegători, Cu bucurie și determinare, vă anunț… | Facebook