Încă un traficant de migranți din județul Timiș este susținut de către PSD la alegerile locale. Este vorba de Sorin Tivadar, un om de afaceri care candidează pentru Consiliul Local Orțișoara, din partea PSD.

Sorin Tivadar a fost reținut, marți seara, în urma perchezițiilor realizate de DIICOT cu scopul destructurării unei rețele specializată în trafic de migranți, facilitarea șederii ilegale în România și spălarea banilor.

Trei candidați PSD Timiș sunt arestați sau condamnați pentru trafic de migranți, ultimul, chiar ieri. Sorin Gabriel Tivadar, candidatul PSD pentru Consiliul Local Orțișoara, a fost arestat seara trecută, într-o operațiune a DIICOT desfășurată în trei județe. În 2021 alți doi pesediști Marius Daniel Preda şi Adina Hermine Roșca erau prinși pentru că făceau parte din rețele de trafic de migranți. Aceștia au primit o sentință prin care le este interzis să candideze pentru funcții publice pentru următorii 2 ani, dar astăzi cei doi se regăsesc pe lista Consiliului Local Dumbrăvița a PSD”, a transmis USR Timiș.