Nicolae Robu și Dominic Fritz s-au întâlnit fără să vrea în centrul Timișoarei, miercuri seara, fiind ultimele zile de campanie electorală.

Dominic Fritz era însoțit de Alin Nica și de Cătălin Drulă. Primarul Timișoarei a fost cel care a mers să dea mâna cu Alfred Simonis, iar apoi cu Nicolae Robu, însă fostul edil l-a refuzat. „Îmi pare rău, domnule Fritz, după ce m-ați calomniat și m-ați denigrat, nu pot să dau mâna cu dumneavoastră!”, i-a spus Robu lui Fritz.

Cursa electorală e odată la 4 ani. Dincolo de ideologii politice suntem oameni și trebuie să avem respect unii față de ceilalți. Astăzi echipa Timisoara Unită a ieşit din nou pe strada. Dominic Fritz, Alin Nica, Cătălin Drula s-au întâlnit cu echipa PSD a lui Robu. Dominic Fritz a întins mâna fostului primar Nicolae Robu, dar acesta a refuzat să- i strângă mâna. Cum poate un om care nu poate juca corect şi nu are respect față de contracandidatul său să fie un primar bun pentru Timişoara? Dacă nu ai respect acum, crezi că vei putea avea respect față de cetățeni? Față de bunul public, față de banii publici și față de oraş”, a transmis USR Timiș.

Pe de altă parte, PNL Timișoara a informat că Dominic Fritz ar fi dus o campanie mincinoasă.

PNL Timișoara condamnă, încă o dată, campania mincinoasă a lui Dominic Fritz, precum și atacurile rasiste pe care acesta le-au făcut în ultima vreme. De altfel, avocații pregătesc la această oră o acțiune în instanță, prin care cerem sancționarea legală a lui Dominic Fritz în urma acțiunilor de defăimare făcute de acesta”, au informat reprezentanții PNL Timișoara.