Principalii candidați din județul Timiș la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie au votat deja.

La ora 09.00, Nicolae Robu a fost prezent la secția de votare de la Școala Generală 30 din zona Soarelui.

Însoțit de soție, fiu și un grup de colegi, mi-am exercitat dreptul la vot, la ora 9.00, la Școala Generală 30. Am făcut-o cu dragoste de Timișoara, cu dragoste de România, cu atașament la valorile creștine”, a declarat Nicolae Robu, care candidează pentru funcția de primar al Timișoarei din partea Alianței PSD – PNL.

De asemenea, Alfred Simonis, candidatul Alianței PSD – PNL pentru șefia CJ Timiș, a votat la ora 10.00.

Am votat azi pentru oameni care au propus proiecte în toată această campanie electorală, nu dezinformări şi minciuni, oameni care s-au dedicat în ultimii ani atragerii investiţiilor în Timiş, nu doar în campania electorală, care ştiu să facă mai mult decât imagine. Am votat pentru oameni care doresc şi pot să atragă investiţii guvernamentale importante și care pot constrânge guvernul, indiferent de culoarea politică a acestuia, să aducă investiţii în judeţul care contribuie cel mai mult la bugetul de stat, după Bucureşti”, a afirmat Alfred Simonis.

Totodată, Alin Nica a fost la Dudeștii Noi, fiind însoțit și de Dominic Fritz.

Am votat pentru continuitate, și la Dudeștii Noi și la județ! La Timișoara, mergem înainte! Indiferent de opțiunea voastră electorală, prezentați-vă la vot, este fundamentul democrației”, a declarat Alin Nica.

În ceea ce-l privește pe Dominic Fritz, primarul Timișoarei a votat la Liceul Tehnologic de Vest din Timișoara.

Am votat. Pentru Timișoara. Pentru continuarea drumului european al Timișoarei, un drum al corectitudinii, al respectului și care pune accent pe viitorul nostru, pe educație și pe sănătate. Votul de astăzi, în Timișoara, dar și în toată țara, este poate cel mai important vot de la Revoluție încoace. Azi exprimăm nu doar o opțiune politică, ci sprijinul pentru democrația în sine și pentru drumul european al țării”, a spus Dominic Fritz.