Centrul Timișoarei va fi luat cu asalt de numeroși suporteri ai echipei de fotbal a României. În această seară, de la ora 19.00, are loc meciul România – Olanda. Așadar, în Piața Libertății au fost pregătite 3.000 de scaune, pentru ca marele meci să poată fi urmărit pe un ecran uriaș.

„Naționala României este față în față cu cel mai important examen al Generației de Suflet, așa cum ne-am pus toți de acord că sunt băieții care ne reprezintă în teren acum. Meci în optimile Euro contra Olandei, o forță fotbalistică a continentului. Un titan al fotbalului european, față în față cu o echipă fără valori individuale, însă cu o forță imensă a grupului. O echipă care a demonstrat, până acum, că are o inimă mare. Iar asta bate, de multe ori, banii sau valoarea. Vino în Piața Libertății marți seara să strigăm Hai, România și să urmărim împreună lupta băieților noștri pentru accederea în sferturile de finală ale UEFA EURO 2024! Printr-o colaborare cu festivalul Jazz X (5-7 iulie 2024) vă punem la dispoziție 3.000 locuri pe scaune, pentru a vedea meciul alături de cei dragi ție”, au informat organizatorii.

Evenimentul este organizat de către Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria, cu sprijinul partenerilor: Primăria Timișoara, Casa de Cultură Timișoara și Tazz. Accesul este liber!