Primăria Giroc vine cu un anunț important pentru șoferi. Începând de marți, s-a dat startul lucrărilor cu scopul realizării de sensuri giratorii provizorii pe drumul care leagă Timișoara de Giroc. Prin urmare, indicatoarele rutiere au fost demontate.

În această perioadă au loc lucrări de sistematizare și semnalizare a traficului rutier pe Calea Timișoarei cu intersecțiile adiacente sensului de mers, dinspre localitatea Giroc spre Municipiul Timișoara. Cu această ocazie au fost demontate indicatoarele rutiere din perimetrele mai sus menționate. Atenționăm participanții la trafic și le recomandăm să circule cu atenție, respectând regulile de circulație existente și instituite la acest moment, cu precădere cele referitoare la acordarea priorității de dreapta, acolo unde se impune”, a informat Primăria Giroc.

Instituția a fost criticată de unii internauți, ca urmare a acestei decizii.

Echipele noastre sunt în teren pentru verificări și măsurători. Toate aceste informații, inclusiv plângerile dumneavoastră, le vom transmite mai departe celor responsabili. Vă rugăm doar să luați în considerare că aceste sensuri sunt provizorii”, a transmis Primăria Giroc.