Cei care au investit bani și continuă să o facă în campania domnului Nicolae Robu ar fi bine, desigur pentru dânșii, să se oprească. În mod normal, într-o țară cât de cât democratizată, fostul primar al Timișoarei ar trebui să-și vadă de treabă cu decență, mulțumind pentru tot ceea ce a obținut până la vârsta pe care o are. Nu ne referim aici la o mulțumire într-un lăcaș de cult, pentru că știm că are o problemă veche cu intrarea în biserici, dar ar putea să aducă o ofrandă celor care l-au făcut primar în 2012, iar mai apoi în 2016. La cum a transformat instituția primăriei Timișoara în oficină a amantelor de interlopi, la cât rău a făcut orașului în planul percepției publice, la ce camarilă abuzivă a cultivat, un ins ca fostul edil șef ar sta cumințel și ar cânta la chitară în amintirea colaborării cu domnișoara Sanda. Dar…cum limita unora nu are margini, domnul Robu a revenit în teren, pompat de cei care au avut contracte din bani publici în mandatul său și sunt deranjați că au fost trimiși la plimbare de noua administrație. 

În urmă cu câteva zile, un șef de clan, în încercarea de a demonstra că e mai presus de lege, l-a amenințat în fața camerelor tv, dar și a Poliției Locale (nu a intervenit, din păcate) pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz. A fost curioasă lipsa de reacție a polițiștilor locali, care au fost un fel de spectatori, în loc să pună mâna pe agresor și să-l îndepărteze din proximitatea celui care conduce azi administrația orașului. A fost șocant punctajul verbal al baștanului Stancu, care s-a pliat 100% pe ceea ce ne tot spune comunicarea oficială a candidatului comasat, domnul Nicolae Robu, de câteva săptămâni: că la București sunt oameni care îl vor pune la punct pe Fritz, că primarul o să plece imediat de unde a venit, etc. Greu de crezut și mai ales de acceptat unde a ajuns Timișoara în mandatele trecute. Cine ar fi crezut că orașul Revoluției și a multor premiere europene și mondiale va ajunge să fie terorizat, de ani și ani de zile, de clanurile țigănești, ai căror reprezentanți afirmă că pot să îi cumpere pe toți cei care conduc administrația. Doar că și-au rupt dinții de haur în Dominic…

Revenind la domnul Robu și la situația ridicolă în care se pune. Dacă tot spune că s-a schimbat și înțelege altfel lucrurile, oare chiar nu vede monstrul care stă în spatele domniei sale? Nu pricepe sau se face că nu înțelege cine sunt cei care l-au împins să candideze din nou și îi vântură în față sondaje de opinie contrafăcute? Tristă situație pentru un om care s-ar fi putut retrage liniștit din viața publică, după ce a eșuat în cea politică.

P.S: Probabil că dacă domnul Robu va citi acest text, cei care îl pompează îi vor spune că editorialul din IncomodTM demonstrează că el contează și că are șanse mari să revină la primărie…și că Bucureștiul va rezolva oricum întreaga situație. 

Citeşte mai multe pe: Minciuna lui Robu cu care a încercat să ascundă protecția pe care a acordat-o apropiatei interlopului Boncu (pressalert.ro)

Citeşte mai multe pe: ”Jurnalista” primarului Robu, la masă cu interlopul Lucian Boncu. Care este explicația acesteia (pressalert.ro)

Citeşte mai multe pe: Primarul Timișoarei Nicolae Robu, mesaj suburban despre jurnalistul Dragoș Boța de la pressalert.ro, după ce i-a fost incendiată mașina (gandul.ro)