Sursa foto: ziuadevest.ro

Pas cu pas, sub oblăduirea fesenistului Vasile Blaga, PNL Timiș devine o epavă pedelistă, care defilează cu cei mai ridicoli argați politici ai lui Băsescu și Udrea. Iar vârf de atac este inegalabilul 10 (zeceeee) goluri, omul care a făcut de râs Timișoara vreme de opt ani de zile, iar acum revine pe teren.

Așa cum relatează De Banat.ro, fostul deputat PDL Alin Popoviciu, om de casă în trecut al Elenei Udrea, a fost reprimit în PNL Timiș, după ce a fost trimis la plimbare de Alin Nica, executat recent de cuplul Blaga-Simonis. Potrivit unor surse politice convergente, Popoviciu a fost la un pas să devină coleg de PSD cu Alfred (zis Fredy) Simonis, iar între timp ar fi negociat și cu George Simion (pereții de la Hotel Boavista au multe urechi) o trecere la AUR. Doar că naționalistul ultras l-ar fi trimis la plimbare pe Popoviciu, după ce acesta ar fi etalat un sprijin masiv în love(ele) pentru partidul aurist.

Moment în care vicleanul George i-a spus cu voce tare să părăsească incinta. Știa și el că tot ce e offline devine rapid online în vremurile noastre. După un asemenea slalom uriaș, obosit de alergătură, Alin Popoviciu a revenit alături de bunul său prieten din trecut Nicolae Robu, cel mai cinstit dintre internauți, fost rector, senator, primar, golgheter, chitarist la urechea Sandei și tot ceea ce mai poate cuprinde personalitatea planetară a candidatului PSD-PNL.

Să fie primit!

Citeşte mai multe pe: Surse: Fost om de casă al Elenei Udrea, Alin Popoviciu se antrenează pentru funcţia de prefect de Timiş (debanat.ro)

Citeşte mai multe pe: Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat (debanat.ro)