Un supermarket din Timișoara s-a ales cu o amendă usturătoare, în urma unui control realizat de comisarii Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Timiș. Inspectorii au găsit o serie de nereguli în special la raionul în care se vindea pește viu.

„În cadrul activităților curente, comisarii CRPC Timiș au descoperit mai multe nereguli în modul în care-si desfășura activitatea un supermarket din incinta unui centru comercial din municipiul Timișoara. Spațiile în care era depozitat și comercializat peștele viu erau total neconforme, ruginite, deteriorate, cu miros impropriu etc; mâncarea gătită era păstrată la temperaturi necorespunzătoare; spațiile de preparare alimente murdare, cu diferite improvizații a sistemelor de alimentare cu energie electrică”, au transmis reprezentanții OPC Timiș.

Inspectorii OPC Timiș au oprit de la comercializare toate produsele neconforme. Mai mult, societatea comercială a fost amendă cu 40.000 lei. De asemenea, s-a dispus măsura de oprire a activității de comercializare a peștelui viu și proaspăt.