USR Timiș susține că două angajate ale Primăriei Timișoara ar fi recunoscut în fața procurorilor DNA că în timpul mandatului fostului edil Nicolae Robu s-ar fi fraudat concursuri pentru posturi din instituție.

Primarul Dominic Fritz depunea acum doi ani plângere împotriva unei rețele de fraudare a concursurilor pentru posturi în Primăria aflată sub administrația liberală. A venit un prim verdict: două angajate au încheiat cu procurorii DNA acord de recunoaștere a vinovăției. Erau parte dintr-o veritabilă fabrică de falși funcționari. Concursurile erau trucate de unul dintre pilonii administrației liberale Robu, Rodica Aurelian, fosta șefă a resurselor umane din Primărie. Unul dintre beneficiari a fost chiar Florin Răvășilă, consilierul personal al fostului primar, uns mai apoi director al Direcției de Patrimoniu prin această schemă penală”, arată USR Timiș.

De asemenea, useriștii precizează că Dominic Fritz ar fi dus lupte intense pentru a scăpa de oamenii corupți din Primăria Timișoara.

Așa arată o mică parte a tabloului de dubioși, corupți și ridicoli care l-au înconjurat pe ultracinstitul Nicolae Robu, el însuși lipsit de orice simț al ridicolului. O parte din acest harem a fost debarcat după lupte intense duse de administrația Fritz. Alții, grupați în jurul unui sindicat toxic, încă visează la o întoarcere în primărie, în frunte cu cel pentru care propriul ego nemărginit a născut monștri de corupție. E trist că Timișoara a fost condusă și călărită de astfel de oameni atâția ani, dar timișorenii au spus clar și răspicat acum trei ani că a fost de-ajuns”, se arată în comunicatul celor de la USR Timiș.