Foto: unsplash.com

Un caz politic cel puţin ciudat regăsim, în această campanie electorală, la Dumbrăviţa. Acolo, PSD şi PNL (noul PCR – Partidul Comasat Român) merg pe mâna unei anume Sperlea Alina, personaj care efectiv a explodat meditatic în ultimele luni de zile.

Aflată într-un şir lung de turbulenţe politico-imobiliare, Sperlea face obiectul unor anchete media publicate pe site-ul nostru, dar şi pe alte portaluri, cum ar fi articulat.ro şi debanat.ro, cu un lexic ce conţine în jur de 150 de cuvinte, cu prezenţe şi reacţii absolut halucinante, doamna respectivă e preferata liderilor centrali ai PSD, de la Alfred, zis Fredy, Simonis, până la Marcel Ciolacu, premierul României.

E greu de explicat, pentru orice om de bun simţ, cum de a ajuns imobiliarista de Dumbrăviţa în cercul aproape zero al puterii, mai ales că e girată la nivel local şi de membri ai familiilor unor grei din PSD. Ce calităţi incredibile poate avea Sperlea Alina astfel încât până şi lideri ai PNL să pice la roţile roverului pe care îl conduce? Pentru că Vasile Blaga a fost de acord să îngroape organizaţia liberală din Dumbrăviţa pentru a-i croi drum imobiliaristei ce stă lipită de domnul Simonis, al treilea om în statul român.

În acelaşi timp, liderul PSD a îngropat organizaţia locală a PSD de la Sânnicolu Mare, astfel încât profesorul Stamate să nu îl încurce pe baronul PNL de acolo…au făcut practic schimb de prizonieri, Cristian Rusu şi Cristian Stamate fiind executaţi pentru liniştea tandemului Sperlea-Groza.

Revenind, oare e adevărat ce se speculează legat de imobiliarista vedetă din Dumbrăviţa şi anume că ar avea multe înregistrări cel puţin interesante cu anumiţi lideri pesedişti? Poate vom afla în perioada următoare…sau după 9 iunie. Sau niciodată?!