Primăria dă startul unei noi ediții a campaniei de bugetare participativă „Timișoara decide!”. În acest an a fost alocat un buget de patru milioane de lei, iar recent a fost aprobat regulamentul campaniei.

Locuitorii Timișoarei sunt din nou invitați să participe activ la guvernarea orașului și la stabilirea priorităților pentru cheltuirea unei sume de patru milioane de lei din bugetul local. A treia ediție vine cu o serie de obiective specifice, inclusiv alocarea bugetului total în mod egal pentru cele opt zone definite, cu scopul de a crește distribuția teritorială a proiectelor câștigătoare. De asemenea, se încurajează propunerile de proiecte care vizează creșterea coeziunii sociale și a calității vieții în cartiere, prin inițiative ce privesc spațiile verzi, locurile de joacă, spațiile comune (zone pietonale, piațete, scuaruri), spațiile dedicate sportului și altele”, a transmis Primăria Timișoara.

În perioada 10 mai – 30 iunie se pot depune proiectele, iar între 1 iulie și 14 august vor fi analizate. Contestațiile vor fi depuse între 15 și 22 august, iar etapa de vot se va desfășura între 23 august și 23 septembrie.

Mai multe informații și detaliile despre campanie pot fi găsite AICI!