După ce s-a lăudat în diverse medii politice din Timişoara şi Bucureşti în legătură cu mega rolul său în organizarea vizitei guvernamentale la Seul, deputatul PNL de Timiş, Ben Oni Ardelean, a fost protagonistul unui incident ridicol atunci când a aterizat în Coreea de Sud.

Detalii pe G4Media

Ardelean e un fel de abonat al scandalurilor media (G4Media – ”Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean, prins cu alcoolemie peste limita legală – La data de 26.04.2021, a.c. în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.”), însă reuşeşte, de fiecare dată, să aibă acces la nivelul de top al puterii din România, fiind un partener de şpriţ (sic!) al multor politicieni importanţi.

Cam acesta e nivelul azi la Bucureşti…

Preluare foto: g4media.ro/Facebook/Ben Oni Ardelean