USR Timișoara are un nou președinte. Sâmbătă au avut loc alegeri interne în cadrul partidului, la finalul cărora Paula Romocean, liderul grupului de consilieri locali a USR, a fost desemnată, prin vot, președinta organizației USR Timișoara.

Romocean i-a mulțumit fostului președinte Sorin Șipoș pentru că a ținut partidul unit și a afirmat că obiectivele filialei sunt câștigarea Primăriei Timișoara și a majorității în Consiliul Local Timișoara.

Administrația USR a Timișoarei, condusă de Dominic Fritz, a mișcat lucrurile, cu viteză, în direcția corectă, împreună cu timișorenii. Un singur exemplu: două școli noi începute în 3 ani în Timișoara, în timp ce în Cluj, zero în 20 de ani! USR e partidul liberal autentic care susține clasa mijlocie și antreprenoriatul. PNL a ajuns doar un braț al PSD-ului, care va îngropa în taxe și impozite afacerile locale, dinamice și creative. Nu e ușor să lupți cu sistemul PSD-PNL care a dat Timișoara pe mâna rețelelor clientelare și interlope pe care le curățăm azi. Dar arătăm în fiecare zi că se poate și câștigăm„, a declarat Paula Romocean.

USR Timișoara a ales și Biroul Local din care fac parte următorii: Micloşoni Vlad, Negrişanu Razvan, Bran-Walter Alexander, Militaru Rodica, Rusu Mihaela Paula, Grosu Raluca-Maria, Merean Ovidiu, Povară Sorin-Marius, Stana Răzvan-Ion, Jitaru Tommi Petrişor, Grigoruţă Alexandru, Belgun Ionuţ Valentin, Pavone Adela şi Şulți Roxana.