Consiliul Județean Timiș vrea să realizeze o investiție importantă. Mai precis, se dorește construirea unui nou pod peste râul Bega, la Remetea.

Pod nou peste Bega, la Remetea, amenajarea drumului de legătură și modernizarea intersecției. A fost deja semnat contractul pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic. Reprezentanții societății câștigătoare vor veni la fața locului săptămâna viitoare pentru a identifica rapid și corect soluția optimă pentru construirea unui nou pod și al întregului ansamblu de acces dinspre DN6 – Remetea Mare spre Bucovăț”, a afirmat Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș.

Potrivit lui Proteasa, vechiul pod de la Remetea este în exploatare de peste 100 de ani, iar condițiile de siguranță și confort pentru circulația rutieră nu mai corespund cu normele tehnice în vigoare.

Așadar, parcurgem cu atenție, dar și cu operativitate maximă, toate procedurile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestei investiții ce va avea un impact pozitiv major pentru locuitorii din zonă. Între timp, trag un semnal de alarma și îndemn șoferii la responsabilitate și la respectarea măsurilor de restricționare a traficului greu pe pod. De asemenea, vom continua să îi sancționăm pe cei care sfidează legea și îi pun în pericol ceilalți”, a declarat vicepreședintele CJ Timiș.