Peneliștii timișeni transformă orice temă de interes local într-un act de demagogie pură.

La fel cum au procedat în primăvară, în momentul carantinării Timișoarei, acționează și acum în fața crizei Colterm. După ce președintele PNL Timiș, Alin Nica, a dat tonul acuzelor la adresa primăriei, a urmat și deputatul Ben Oni Ardelean, care a perorat cu tupeu la emisiunea sa favorită de la Antena 3.

De parcă Timișoara nu ar fi fost îngenuncheată opt ani de zile de camarila lui Nicolae Robu, parlamentarul penelist a făcut, ca de obicei, exerciții de retorică falsă, crezând probabil că toți telespectatorii sunt spălați pe creier. L-a scos din starea sa favorită jurnalistul Dragoș Boța, care i-a spus direct că este ultimul care poate vorbi despre criza Colterm.

Dar, fiind un tip norocos, Ardelean a fost salvat de un calup lung de publicitate. Dincolo de acest moment, totuși PNL Timiș se comportă ca un partid de opoziție în Timișoara, deși deține o funcție de viceprimar, prin fiul fostului ministru pedelist Valeriu Tabără și multe alte poziții de conducere la nivel municipal, oferite de majoritatea pe care o compune în Consiliul Local împreună cu USR.

Este clar că primarul Dominic Fritz are o responsabilitate față de criză de proporții pe care o traversează orașul, însă aceasta este împărțită cu PNL, care conduce Consiliul Județean Timiș. Faptul că Nica și companionii neagă realitatea nu rezolvă problema încălzirii locuințelor timișorenilor care sunt beneficiari ai serviciilor Colterm.

Preluare foto: digi24.ro