Ce legătură există între bomboanele cu rom, Listerine, lidocaină şi alcoolemia dincolo de limita legală

Deputatul PNL de Timiş Ben Oni Ardelean a devenit un adevărat protagonist „de top” al media. Prezent seară de seară, uneori şi ziua la Antena 3, graţie legăturii cu guru-ul lui Dan Voiculescu care conduce trustul media.

Aproape că nu există vreun subiect de care Ardelean să nu se lege. De la demiterea lui Vlad Voiculescu, până la postările primarului Timişoarei pe Facebook, orice temă cu priză la public e abordată şi de deputatul Ben Oni Ardelean, care face mereu tapaj şi de apartenenţa sa la comunitatea neoprotestantă din vestul ţării. Deşi tot mai mulţi lideri informali ai bisericilor respective îl contestă şi nu mai vor să fie asociaţi cu parlamentarul. Care parlamentar are o avere uriaşă, semn că nu o duc deloc rău peneliştii din vestul ţării.

Ultima ispravă publică a domnului Ben Oni Ardelean e legată de faptul că, potrivit Poliţiei, a fost prins băut la volan, iar ca urmare a faptei a rămas fără permis de conducere 90 de zile. În loc să aibă decenţa să se abţină, Ben Oni Ardelean a afirmat că de fapt nu a consumat alcool şi a luat medicamente pentru o afecţiune cardiacă. Sigur că aruncarea în spaţiul public a unei chestiuni de ordin medical e menită să îl victimizeze, însă e greu de crezut varianta domnului Ardelean.

E suficient să ne uităm pe sutele de comentarii la adresa motivaţiei deputatului PNL de Timiş, care în trecut a venit cu tot felul de explicaţii abracadabrante şi pe alte speţe care îl vizau. Dincolo de această nouă telenovelă în care e implicat Ben Oni, rămâne întrebarea: care e următoare ţintă a deputatului? Pe cine mai vrea să schimbe din funcţie? Pentru că partenerii săi de şpritz au zeci de amintiri delicate despre intenţiile domnului Ben Oni privind anumite instituţii ale statului, pe care îşi închipuie că le-ar putea controla.

De asemenea, rămâne de văzut dacă vor mai suporta mult reprezentanţii Ambasadei SUA la Bucureşti să fie invocaţi în tot felul de speţe personale de domnul Ardelean Ben Oni. E valabil şi pentru comunitatea neoprotestantă!

Mai multe informații:

✔️ Stiripesurse (link)

✔️ Voceatimisului (link)

✔️ Debanat (link)

Preluare foto: Bugetul.ro